-
Korean BBQ | 260g
SKU: 6078
Korean BBQ er en salt og søt bbq-blanding med tydelige toner av ristede sesamfrø, ingefær og en lett og frisk hete fra chili. Tips: gni inn råvarer, som fisk eller kjøtt, eller strø over grønnsaker. bruk gjerne raps- eller olivenolje, legg på grillen, i ovnen, eller stek i panne.
Ingredienser: Salt, farinsukker (sukker, maltodekstrin, melis, råsukkersirup, potetstivelse), løk, hvitløk, svartpepper, ingefær, chili, sesamolje, soya (vann, soyabønner, hvetemel, salt), hvitvinseddik (konsentrert druemust, naturlig aroma, sulfiter), naturlig ingefæraroma.
-
Grill Italia | 220g
SKU: 6072
Italiensk grillkrydder med tydelig smak av urter og ristet hvitløk. Fungerer bra til lam, svin, okse og kylling.
Ingredienser: Havsalt, hvitløk, svartpepper, rosmarin, oregano, timian, olivenolje, balsamisk eddik, (SULFITER), ristet hvitløk-aroma.
-
Grill Brazil | 300g
SKU: 6065
Grill Brazil med smaker fra Brasil som pepper, soya og koriander. Passer utmerket til kjøtt av alle slag, og prøv det gjerne med hvitfisk.
Ingredienser: Salt (59%), løk, svartpepper, hvitløk, paprika, koriander, kokosmelkepulver (kokosmelk, maltodekstrin, natriumkaseinat), persille, ingefær, korianderblad, soyasaus (vann, soyabønner, maismel, salt, fargestoff (150a), konserveringsmiddel (E202)), chili-chipotle, rapsolje, paprikaekstrakt.
-
Grill USA | 300g
SKU: 6073
Denne blandingen er inspirert av den store grillnasjonen USA. En røykfylt tone med paprika, chili, bacon og en klype sukker gir den klassiske sødmen ved amerikansk mat. Går fint til alle former for kjøtt, kylling og grønnsaker.
Ingredienser: Salt (51,5%), løk, paprika, svartpepper, ingefær, spisskummen, sukker, hvitløk, aroma (bacon, røyk), chili, rapsolje, paprikaekstrakt.
-
Grill Gaucho | 280g
SKU: 6074
Typisk argentinsk blanding med aromatiske toner av urter, hvitløk og frisk smak av sitron. En fantastisk krydderblanding for grillkjøtt, men prøv den gjerne på fjærfe, fisk og grønnsaker.
Ingredienser: Salt, løk, persille, hvitløk, røkt paprika, oregano, chili, rapsolje, sitronaroma.